woensdag, januari 14, 2004

Slang bijt dief in scrotum

Een Amerikaan van 20 uit Gibbston in de staat New Jersey heeft een mislukte poging ondernomen om twee slangen te stelen uit een dierenwinkel. De man had de pythons in de zakken van zijn broek gestopt en reed met de beesten naar huis. Een slang ontsnapte en beet de dief in het scrotum.
De dief reed naar huis, zette de slangen af en ging naar het hospitaal. Hij had eerder op de dag al een iguana gekocht en daar wilde de politie het fijne van weten. De agenten reden naar het huis van de man die intussen naar het ziekenhuis was voor verzorging. Zijn vriendin liet de politie binnen en toen ondekten ze een halve dierentuin.
Naast de gestolen pythons, kropen er nog slangen rond samen met twee iguana’s en kikkers. 'De man is in staat van beschuldiging gesteld voor alle diefstallen', aldus agent Joseph Giordano. 'Wat de pythons betreft, een exemplaar was uit de zak van de dief gekropen en had zich eerst rond zijn been verstrengeld. De slang beet daarna in zijn scrotum.' Gelukkig voor de dief zijn pythons wurgslangen en is hun beet niet giftig.
(Bron)

Geen opmerkingen: