woensdag, januari 14, 2004

Man propt pc vol aardappelen en licht winkel op

Een man kwam een paar uur na het aanschaffen van een nieuwe computer de winkel opnieuw binnenlopen. De koper wilde een nieuw exemplaar omdat zijn computer niet werkte. Hij kreeg zijn zin maar keerde even later opnieuw terug. Plots wilde hij geld voor het tweede toestel.
De verkoper rook onraad, haalde er een detective bij en die loste het mysterie op. De klant had de computers volgepropt met aardappelen. De truck werkte één keer. De politie hield de man uit het Duitse Kaiserslautern aan. 'Toen hij de tweede keer terugkwam en plots geld wilde voor de computer werden we achterdochtig', vertelt de verkoper.
Computertechnicus Roman Zukoan is alvast onder de indruk van zoveel vindingrijkheid. 'Heel sterk: een computer met aardappelen in de hardware. Computers verlaten de fabrieken luchtledig verpakt in plastic, om te verhinderen dat onderdelen als de harde schijf beschadigd worden. Anderzijds is het misschien wel doenbaar om aardappelen te koken met een computer als het toestel lang genoeg draait. Maar wie zou nu zoiets doen', vraagt Zukoan zich af.
(Bron)

Geen opmerkingen: