donderdag, december 27, 2007

Vrouw raakt ernstig gewond door mishandeling in trein

ROTTERDAM - In een trein naar Rotterdam is woensdagavond een vrouw onzedelijk betast en mishandeld. Ze is met ernstig letsel naar het Erasmus Medisch Centrum in Rotterdam gebracht. Dat meldde een woordvoerder van politie.
De vermoedelijke dader kon op het Centraal Station van Rotterdam aangehouden worden, al had de Spoorwegpolitie pepperspray nodig om hem te kunnen afvoeren.
In de trein zou de man ook met een andere man een handgemeen hebben gehad. De precieze toedracht van het voorval is nog onduidelijk.
Een vrouwelijke treinconducteur is woensdag op het Zeeuwse station Kruiningen-Yrseke door een man geslagen en bespuugd. Hij is met zijn echtgenote aangehouden op het station, meldt het Korps Landelijke Politiediensten (KLPD). De man bleek nog zestig dagen celstraf te moeten uitzitten.
Het echtpaar was eerder in de trein gecontroleerd. Ze hadden geen geldig plaatsbewijs, waarop ze de trein uit moesten. De man zou de conducteur vervolgens rond 17.30 uur hebben mishandeld. Het slachtoffer deed op station Roosendaal aangifte.
(Bron)

Geen opmerkingen: