vrijdag, november 13, 2009

Spaanse tieners leren masturberen

AMSTERDAM – Preuts zijn ze in de Spaanse regio Extremedura in elk geval niet: tieners krijgen er niet alleen seksuele voorlichting, ze krijgen eveneens les in de kunst van het masturberen.
Het regiobestuur wil met de workshop ‘masturbatietechnieken’ jongeren laten warmdraaien voor soloseks. De officiële doelstelling van de cursus luidt volgens dagblad De Pers ‘jongeren helpen seks en zelfbevrediging te ontdekken’.
Naast masturberen zal aandacht besteed worden aan intimiteit, omgangsvormen en veilige seks. De beoogde doelgroep bestaat uit 14- tot 17-jarigen. Of, en zo ja hoe, de kennis getoetst wordt is niet bekend.
Spaanse columnist Pilar Rahola is alvast fan. “Extremadura mag trots op zichzelf zijn”, zo laat hij weten. “We hebben de meeste jeugdwerklozen van het land, maar zij kunnen wel het beste masturberen.”
Echter, niet iedereen deelt Rahola’s enthousiasme. Hernández Carrón van oppositieparijt Popular vreest voor de reacties. “Dit is een intiem onderwerp dat thuis besproken moet worden”, aldus Carrón. “Heel Spanje zal ons uitlachen.”
(Bron)

Mja, ik mag hopen dat ze het niet klassikaal gaan doen ;p

Geen opmerkingen: