donderdag, februari 18, 2010

Speciale verf moet vagina rozer kleuren

AMSTERDAM – My New Pink Button heet de verf die de vagina moet voorzien van een ‘frisse roze kleur’. Het product zou ontwikkeld zijn door een wat oudere vrouw die moeite zou hebben met het verouderingsproces van haar genitaliën.
Dat meldt het Belgische Nina donderdag.
De verf wordt aangeboden in vier verschillende tinten die vernoemd zijn naar grootse filmsterren als Marilyn (lichtgekleurd, voor beginners), Bettie (feestvariant), Audrey (voor wie echt durft) en Ginger (voor donkere dames).
Geheel zonder risico is het niet: in de gebruiksaanwijzing is althans te lezen dat het mogelijk ongemakken kan veroorzaken. Nina vraagt zich bovendien af wat de noodzaak is van My New Pink Button.
“Hoeveel vrouwen zouden al hebben nagedacht of hun vagina de juiste tint roze is? Om over het aantal mannen nog maar te zwijgen”, aldus het tijdschrift. “Hoeveel vrouwen zouden zelfs doorhebben dat het mogelijk is dat de kleur van je vagina verandert met ouder worden of na een bevalling?”
Verf of geen verf, vagina’s lijken niet te kunnen ontsnappen aan verjongings- en verfraaiingstrends. Zo waren er al sjablonen voor figuurscheren, speciale haarverf voor het vrouwelijke geslachtsdeel en operaties die de vagina strakker maken.
(Bron)

Kijken of de heren dat voorbeeld ook gaan volgen.

Geen opmerkingen: