woensdag, november 26, 2003

Dolle stier neemt politiewagen op de hoorns

ROERMOND - Een dolle stier heeft woensdagmorgen in Roermond een politiewagen op de hoorns genomen, waarna de agenten "zich tactisch terugtrokken". Volgens de politie was de stier uit een weiland bij een tennispark gebroken en was richting het centrum gelopen.
Gealarmeerde agenten probeerden het beest te vangen. De stier liet echter niet met zich sollen, zette zijn hoorns onder de bumper van de politiewagen en begon de auto heftig heen en weer te schudden.
Toen de agenten probeerden weg te rijden, rende de stier hen achterna. Vier te hulp geroepen gemeentewerkers probeerden de stier daar op te vangen, maar van hun oranje vesten kreeg het dier het rood in zijn ogen. [Dat is onzin trouwens, maar goed. H.] Het beest werd zo wild dat de gemeentewerkers zich moesten verstoppen achter bomen.
De eigenaar verscheen vervolgens ten tonele, maar de stier boorde zijn hoorns in zijn tractor met aanhangwagen. Met een riek in de hand is het de eigenaar uiteindelijk gelukt om de stier in de aanhangwagen te krijgen.
(Bron)

Geen opmerkingen: