vrijdag, mei 21, 2004

Bruidegom rijdt bruid aan

Een bruiloft in Engeland moet uitgesteld worden omdat de bruidegom op de avond voor het huwelijk zijn eigen aanstaande vrouw aangereden heeft. Zij ligt nu in het ziekenhuis met onder andere een gebroken enkel, hij heeft de nacht van vrijdag op zaterdag in de cel doorgebracht.
De 28-jarige Stephen John had beloofd op vrijdag zijn verloofde, Tracey Ashton (26), te helpen met het maken van de hapjes voor de receptie. Toen Tracey merkte, dat Stephen dronken achter het stuur gezeten had, terwijl zijn rijbewijs ingetrokken is, kreeg het aanstaande echtpaar ruzie. Stephen stapte daarop weer in de auto en keerde deze. Tracey probeerde de autosleutels af te pakken maar raakte bekneld en werd meegesleurd.
Na een nachtje cel werd Stephen op de geplande trouwdag, zaterdag, berecht en bekende hij vier overtredingen te hebben begaan: rijden zonder verzekering, onzorgvuldig rijden, rijden onder invloed en rijden terwijl hem de rijbevoegdheid ontzegd was. Hoewel Tracey een botbreuk, diverse snij- en schaafwonden, en kneuzingen overhield aan het incident, liet ze desgevraagd weten nog steeds met Stephen te willen trouwen.
Stephen is intussen op borgtocht vrijgelaten. Hij krijgt volgende week de uitspraak van de rechtbank te horen. "Het was fantastisch om te horen dat ze nog steeds wil. Het was slechts een ongeluk. Een heel, heel tragisch ongeluk." Een nieuwe datum voor het huwelijk is nog niet bekend gemaakt.
(Bron)

Geen opmerkingen: