maandag, juni 27, 2005

Werk.nl, verplicht inloggen voor werkzoekenden. En zo handig ook.

Zoeken op biebwerk wordt medewerker administratie en archief en levert o.a. dit soort banen op:

- De opdrachtgever is gespecialiseerd in autoschadeherstel en de totale afwikkeling hiervan. Ze bestaan sinds 1992 en ze hebben in heel Nederland vestigingen. U bent verantwoordelijk voor de vestiging in Middelburg, u stelt budgetten en investeringsvoorstellen op in overleg met de regiomanager. Ook neemt u de uitvoering van het personeelsbeleid op, waaronder instroom, opleidingen, beoordeling en toepassing van arbeidsvoorwaarden.

- Het zelfstandig, doelmatig en efficiƫnt vervaardigen van de constructies volgens de productiedocumentatie, instructies en planning. Het uitvoeren van correcties op afwijkingen. Het zorgen voor orde, netheid en veiligheid op de eigen werkplek. Het tijdig (laten) controleren of kalibreren van controle- en meetmiddelen. In bezit van Heftruckdiploma en diploma Veilig hijsen; geen angst om overuren te maken.

- Het compleet aanleggen van het elektrisch bij bedrijven en particulieren. Dit gebeurt op projectbasis. Je gaat leiden en realiseren

- Als algemeen technisch medewerker schepen verricht je inbouw werkzaamheden, reparaties aan schepen en motorisch onderhoud.

- Na een gedegen interne opleiding ben je in staat zelfstandig geldautomaten te installeren en kun je eventuele storingen aan de automaten oplossen. [Mag je dan je werk mee naar huis nemen?]

Als biebmens bied ik me bij deze aan om hun database eens onder handen te nemen.

Geen opmerkingen: