maandag, oktober 13, 2003

Wie naakt komt, keert gekleed terug

Een Portugese kledingzaak in het hart van Lissabon organiseert woensdag een wel erg bijzondere actie voor de voorstelling van het nieuwe herfst- en winterseizoen. Wie woensdag naakt deelneemt aan een kledingjacht, gaat gratis gekleed terug naar huis.
"Wie naakt komt, keert gekleed terug", aldus Vera Guedes, een van de verantwoordelijken van 'Yorn Store', dat deel uitmaakt van de Britse telecom groep Vodafone.
"Nadat ze zich hebben ingeschreven, moeten de deelneemsters zich uitkleden, een handdoek omslaan en voor de winkeldeuren wachten op het startsignaal voor de kledingjacht", legt Rita Costa Gomes, van xn Productions die het evenement 'Be Happy, go naked' organiseren, uit.
Eens het startsignaal is gegeven, moeten de deelneemsters volledig naakt de winkel binnen om er gekleed terug buiten te gaan. "Afgezien van de schoenen, mag iedereen die zich heeft ingeschreven, vertrekken met een volledig ensemble", aldus Gomes. "Het is een initiatief gericht op de klanten van Yorn", zegt Costa Gomes, "maar het is natuurlijk ook een manier om nieuwe klanten binnen te halen en ruchtbaarheid te geven aan het bestaan van de winkel".
De kledingzaak biedt een ruim assortiment aan buitenlandse merken en kledij van nationale modeontwerpers.
(Bron

Geen opmerkingen: