woensdag, februari 04, 2004

Vrouw rijdt 120 kilometer in op hol geslagen auto

In de Amerikaanse staat Colorado heeft een vrouw vrijdagavond 120 kilometer lang in haar op hol geslagen wagen gezeten. De remmen weigerden dienst en de auto bleef doorrijden met snelheden tot 160 kilometer per uur. De politie wist de wagen tot stilstand te brengen doordat een patrouillewagen voor de Pontiac Sunfire ging rijden en heel langzaam afremde.
Hij deed het allemaal vanzelf. De auto bleef versnellen en mijn voet stond niet eens op het gaspedaal, zei de 20-jarige Angel Eck. Ze zette de richtingaanwijzers van haar auto aan en ontweek het verkeer dat ze voorbijraasde. Tegelijkertijd probeerde ze via haar mobiele telefoon hulp in te roepen, maar ze bevond zich buiten het bereik van haar gsm-netwerk.
Ze wist ternauwernood een botsing met een oplegger te vermijden en moest driemaal langs de snelweg gaan rijden om te voorkomen dat ze tegen andere wagens botste. Na 45 minuten kon ze haar vriend bellen, die de politie belde. Die maakte de snelweg verkeersvrij en verloste Eck uit haar benarde positie.
(Bron)

Geen opmerkingen: