vrijdag, november 09, 2007

Stripteasedanseres verrast schoolklas

NOTTINGHAM - Een moeder die haar zoon op zijn zestiende verjaardag tijdens de les toneelkunst op school wilde verrassen, heeft in het Engelse Nottingham voor meer verbazing gezorgd dan de bedoeling was. Dat berichtte The Daily Mail donderdag.
De klas en leraar werden verrast door een jonge vrouw die in een nogal klein uitgevallen politie-uniformpje was gestoken. Ze zette muziek van Britney Spears op en begon zich van haar toch al karige kledingstukken te ontdoen en achtervolgde vervolgens ritmisch de 'stoute' jarige met een zweepje. De leerkracht maakte na de schrik te zijn bekomen een einde aan het stripteaseoptreden.
De moeder had de leraar om toestemming en medewerking gevraagd, tot en met het filmen van de onverwachte gast en het aankondigen van de verrassing. Maar daarbij ging het om een man die in een gorillapak zou zijn gekleed.
De school en de plaatselijke autoriteiten onderzoeken het incident. Alles wijst erop dat bij het amusementsbedrijf waar de moeder de gorilla had geboekt, een vergissing is gemaakt.
(Bron)

Geen opmerkingen: