zondag, mei 18, 2008

All Stars voetballen voor nieuwe kantine

AMSTERDAM - Voetbalclub DRC uit Durgerdam heeft zondag een bedrag van 22.000 euro opgehaald met een benefietwedstrijd en een veiling voor een nieuwe kantine. Een team bestaande uit acteurs van tv-serie All Stars won met 3-2 van een samengesteld team van DRC.
De kantine van de voetbalclub brandde in de nieuwjaarsnacht volledig uit. Het oude clubgebouw was bekend omdat All Stars er werd opgenomen.
In de basis bij de tv-sterren stonden onder anderen Thomas Acda, Kasper van Kooten, Anthonie Kamerling, Daniël Boissevain en Peter Paul Muller. Katja Schuurman nam de aftrap. Voor de gelegenheid kwam de hersteltrainer van Ajax, René Wormhout, de spelers fit maken voordat ze het veld op gingen.
De afgelopen maanden verzamelde het bestuur van DRC al geld in voor een nieuwe ruimte, waar ook andere dorpsactiviteiten moeten gaan plaatsvinden. Eerder kwam echter niet genoeg geld binnen.
Tijdens de actiedag bracht de veiling extra euro's in het laatje. Er kwamen onder meer gesigneerde shirts van beroemde spelers als Kaka, Ronaldinho en Maradona onder de hamer. Kaka's shirt bracht 400 euro op. Ook werden de gesigneerde voetbalschoenen van Ajax-spits Klaas-Jan Huntelaar geveild. Deze brachten 300 euro op.
(Bron)

Geen opmerkingen: