zondag, juli 13, 2008

Hotelhouder zet man naakt op straat

AMSTERDAM - Een hoteleigenaar uit Den Helder heeft donderdagavond een van zijn gasten naakt op straat gezet, omdat de man niet direct voor zijn kamer kon betalen. Dat laat de politie vrijdag weten.
De eigenaar van het hotel aan de Parallelweg ontdekte 's avonds laat dat de 45-jarige gast bij een hotel in Enkhuizen zijn rekening niet voldaan had. Hij maakte de man wakker en eiste dat deze meteen zou betalen.
De gast had echter geen geld bij zich, waarop de hotelhouder besloot hem op straat te zetten.
De wanbetaler kreeg geen tijd zich aan te kleden en werd naakt het pand uitgezet. Een medewerkster van het hotel liet de politie rond 01.00 uur weten dat de man zonder kleren op straat liep. De politie hield daarop beide mannen aan.
De hotelier had volgens de politie zijn gast niet zo op straat mogen zetten en zeker niet zonder hem zijn spullen mee te geven. De hotelgast kreeg op het bureau een papieren overall en werd vervolgens aangehouden voor flessentrekkerij.
De hoteleigenaar uit Den Helder en de eigenaresse van het hotel in Enkhuizen hebben allebei aangifte gedaan tegen de wanbetaler. De politie heeft de hotelhouder uit Den Helder in de loop van de nacht vrijgelaten.
(Bron)

Geen opmerkingen: