vrijdag, oktober 24, 2008

Regen leidt tot drukke avondspits

AMSTERDAM - Regen heeft vrijdagmiddag voor een drukke spits gezorgd. Rond 16.45 uur stond er zo'n vierhonderd kilometer file. Volgens een woordvoerder van de VerkeersInformatieDienst (VID) is dat meer dan normaal.
De VID wijt de grote drukte aan de regen. De herfstvakantie heeft in ieder geval niet geleid tot drukke wegen, merkt de woordvoerder van de VID op. "Je merkt dat de herfstvakantie nauwelijks invloed heeft op de drukte op de weg."
Rond 15.30 uur raakte een 23-jarige man uit Den Bosch zwaargewond op een toerit van de A2 bij Vught in de richting van Utrecht. Hij zat in een bestelbusje toen hij door onbekende oorzaak de macht over het stuur verloor en in de berm belandde.
Hij sloeg enige malen over de kop en moest door de brandweer uit zijn voertuig worden bevrijd. Het slachtoffer is naar een ziekenhuis overgebracht. De traumaheli heeft medische hulp verleend. De A2 moest enige tijd worden afgesloten.
(Bron)

Je zou toch zeggen dat we in dit land wel gewend zijn aan zo'n druilerige motregen - waarom lopen dan gelijk de wegen vast?

Geen opmerkingen: