maandag, juli 19, 2010

Motorrijder rijdt huis binnen en overlijdt

SCHOONEBEEK - In het Drentse Schoonebeek is aan het begin van de avond een motorrijder overleden, nadat hij een huis was binnengereden. Dat meldde de politie maandag.
De identiteit van de motorrijder is nog niet bekend. Wel is bekend dat de motor afkomstig is uit het Duitse Lingen. Volgens de politie reed de motorrijder in een bocht rechtdoor over een stuk grasland van circa honderd meter.
Daarop snelde hij de oprit van de woning op en knalde met zijn voertuig tegen de gevel van het huis. Het slachtoffer vloog door de klap door een raam de woonkamer in.
Een bewoner van het huis zag de motor aankomen en kon de andere gezinsleden op tijd waarschuwen een veilig heenkomen te zoeken. De gevel en een kozijn van de woning zijn volgens de politie door de botsing kapot en in de woonkamer is het een grote ravage.
De politie onderzoekt hoe het ongeluk heeft kunnen gebeuren. Het vermoeden bestaat dat de motorrijder te hard heeft gereden, al kon de politie dat niet bevestigen. Voor de bewoners van het huis is slachtofferhulp ingeschakeld.
(Bron)

Als je ruim honderd meter verkeerd doorrijdt heb je of krankzinnig hard gereden of je bent niet goed geworden.

Geen opmerkingen: