zaterdag, september 27, 2003

De banenmarkt bij het CWI. Ik ben gegaan, heb ook netjes dat formulier ingevuld waarop je ALLE gegevens moest invullen die allang bekend zijn: sofinummer/naam/adres/telnr/sinds wanneer werkloos/wat was de laatste baan/wat zoek je/etc.
Daarbij kon je uitgeprinte vacatures bekijken die op de wand geprikt waren, en je inschrijven en informeren bij wat uitzendbureaus.
Specifieke informatie was er niet, op algemene vragen kon geen antwoord worden gegeven.
Met andere woorden: als je al ingeschreven staat bij het CWI en die uitzendbureaus, je kijkt regelmatig op de site en je zoekt zelf naar vacatures, dan heb je niets aan zo'n banenmarkt. Tis een leuk mediastuntje, en misschien dat er 'nieuwe' mensen komen die nog niet ingeschreven waren (hoewel - als je een uitkering wilt moet je je inschrijven, en ik ken al drie verhalen van mensen die sowieso geen recht hebben op een uitkering en tegen wie het CWI zei: dan schrijven we u ook niet in - dus die klanten willen ze blijkbaar niet).
Op dat formuliertje dat je in moest vullen, kon je ook drie vacatures zetten die je interesse gewekt hadden. Ik heb genoteerd dat ik geïnteresseerd ben in het maken van een goede zoekstructuur voor de site...

Geen opmerkingen: