woensdag, juni 30, 2004

Reisbureau 's avonds open bij winst Oranje

GRONINGEN - Als het Nederlands elftal woensdagavond in de halve finale van het Europees kampioenschap van Portugal wint, gaat reisbureau Internoord in Groningen direct open. Het reisbureau verwacht bij een zege een run op vluchten naar Portugal en wil zo snel mogelijk de beschikbare vliegtuigstoelen kunnen vastleggen, aldus een woordvoerder.
"Na de wedstrijd tegen Zweden zagen we de belangstelling voor vluchten naar Portugal al flink toenemen", aldus H. Kramer van het Groningse reisbureau. "We willen kijken of er nu opnieuw animo is."
Het reisbureau heeft overigens geen kaarten voor de finalewedstrijd beschikbaar. "Als Portugal verliest komen er weer veel kaarten voor de finale op de markt", verwacht Kramer. "Mensen die bij ons een vlucht boekten na de wedstrijd tegen Zweden hadden ook allemaal een kaartje."
De medewerkers van het reisbureau zijn na afloop van de wedstrijd Portugal-Nederland in ieder geval een uur aanwezig. Klanten kunnen woensdagavond alleen maar reserveren. "De financiële transacties worden donderdag afgehandeld", aldus Kramer. "Anders overtreden we de winkeltijdenwet."
(Bron)

Geen opmerkingen: