zaterdag, december 17, 2005

Voortvluchtige freelancer steekt zichzelf in de nek

Een voortvluchtige freelance-journalist uit New York die werd gezocht in verband met een bizarre aanrandingszaak, heeft zichzelf op de campus van de Universiteit van Memphis, in de staat Tennessee, driemaal met een mes in de nek gestoken. Dat heeft de Amerikaanse politie vrijdag bekendgemaakt.
De politie was op zoek naar de 42-jarige Peter Braunstein, een freelancer die schreef over vrouwenmode, omdat hij wellicht onlangs dertien uur lang een vrouw aangerand heeft in haar huis nadat hij zich daartoe toegang had weten te verschaffen door zich voor te doen als brandweerman. Hij is in deze zaak niet aangeklaagd, maar het openbaar ministerie zegt te geloven dat Braunstein in ieder geval een obsessie had voor het slachtoffer.
Toen Braunstein vrijdag door iemand herkend werd, werd de politie ingeschakeld. Nog voordat hij kon worden ingerekend zei Braunstein echter "Ik ben degene die jullie moeten hebben" en stak hij zich driemaal in de nek. Hij is in kritieke toestand naar het ziekenhuis overgebracht, zei de politie.
(Bron)

Geen opmerkingen: