dinsdag, december 16, 2008

Belastingkantoor ontruimd na bommelding

EINDHOVEN - Een gebouw van de Belastingdienst aan de Karel de Grotelaan in Eindhoven is dinsdagmiddag ontruimd wegens een bommelding.
Voor zover bekend hebben ongeveer tweehonderd mensen hun werk moeten laten liggen en zijn niet meer teruggekeerd. Een bomverkenner stelde vast dat het loos alarm was, meldde de politie.
Het telefoontje van een anonieme beller kwam binnen in Apeldoorn. De verdachte zei dat tussen twee en vijf uur een bom zou afgaan. Bedrijfshulpverleners hebben het personeel geƫvacueerd en schakelden daarna de politie in.
De politie onderzoekt de herkomst van het telefoontje.
(Bron)

Valse bommelding bank Wolvega

WOLVEGA - De bommelding maandagmiddag bij een vestiging van de Rabobank in Wolvega blijkt vals alarm. Dat heeft de politie bekendgemaakt.
De gemeente West-Stellingwerf, waar Wolvega onder valt, kreeg een telefoontje binnen met de mededeling dat er tussen drie en vijf uur een bom zou afgaan. Omdat er niets gebeurde, zijn bomverkenners van de politie rond half zes het pand voor onderzoek ingegaan.
Een naastgelegen videotheek werd doorzocht met een speurhond, maar ook daar werd niets aangetroffen. De politie had uit voorzorg dertig panden in de directe omgeving ontruimd, maar die zijn inmiddels weer vrijgegeven.
(Bron)

Zou het mode zijn?

Geen opmerkingen: