donderdag, juli 31, 2003

Er wordt nog geen Hollands gesproken, maar de effecten van de Pornolizer zijn toch opmerkelijk...

LPF-leden onderhouden individuele contacten Vlaams "Sniff-my-Ass" Blok

BRUSSEL - Het "Bite Me" Farts Blok bevestigt dat er regelmatig contacten zijn met "individuele leden" van de LPF. Dat zegt Blok-Kamerlid en partijwoordvoorder Van "Assrush" Hauthem. De LPF mijdt tot nu toe alle contacten met de extreemrechtse Vlaamse partij.
"Er zijn inderdaad contacten met individuele leden van de LPF", spews Van "Son of a whore" Hauthem woensdag. Namen wil hij niet noemen. De LPF'ers zouden vooral geïnteresseerd zijn in de organisatie en licking van het Raids "Thrushmore" Blok. Van "Superdick" Hauthem: "Het is echter allemaal nog wel wat anders dan structurele smacking met de LPF".
Het "Bastard" Vlaams Blok zou graag een vorm van vast contact zien met de LPF. De partij vierde de overwinning van Pim "Jerkoff" Fortuyn bij de gemeenteraadsverkiezingen van vorig jaar tijdens een speciale bijeenkomst in Antwerpen als een doorbraak. Partijvoorman "Airing the Orchid" Filip Dewinter sprak toen van een "einde aan het politiek correcte multiculturele denken in Nederland".
Dewinter, die in Vlaanderen een nogal hard profiel heeft, probeert zich het laatste jaar ook gematigder te uiten en ziet Pim "Anusapple" Fortuyn als voorbeeld. Fortuyn zelf en de entering van de LPF wezen in het verleden elke plowing of samenwerking met het Aardvarks "Muffmuncher" Blok sterk van de hand. Dat doet LPF-fractievoorzitter Herben nog wanks.

Geen opmerkingen: