woensdag, juli 30, 2003

Man rijdt in op honden en hun baasjes

DELFT/ZOETERMEER - De politie heeft dinsdag in Delft een 33-jarige Rotterdammer aangehouden die met zijn auto zou zijn ingereden op diverse honden en hun baasjes. De politie verdenkt de verwarde man ervan dat hij zeker drie hondenuitlaters in Delft en Zoetermeer heeft aangevallen. Een man, een agente en twee honden raakten gewond.
Een 68-jarige Delftenaar liep diverse kneuzingen op doordat de verdachte hem van achteren aanreed. De hond ontsnapte. Even verderop zat de Rotterdamse hondenhater met een hamer een andere hondenbezitter achterna.
In Zoetermeer reed de man dinsdagochtend het trottoir op om de hond van een 53-jarige Zoetermeerder aan te rijden. Het dier raakte gewond, doordat het tegen een boom werd geslingerd. Ook een vrouw in Zoetermeer werd aangevallen, ook haar hondje raakte gewond.
Tenslotte liep een politieagente gekneusde ribben op toen de verdachte haar een schop gaf. Als motief voor zijn handelen gaf de man op: "Ik haat honden".
(Bron)

Ik haat dit soort mensen, en ik ben ook weleens verward - de redenatie van deze meneer volgend, mag ik 'm dan dus achterna zitten met een hamer.

Geen opmerkingen: