maandag, oktober 19, 2009

Bijenkorf op z’n kop door halfnaakte mannen

AMSTERDAM- De zoektocht naar een nieuw onderbroekenmodel voor Calvin Klein is in volle gang. Tijdens de castingdag in de Amsterdamse Bijenkorf bleken de deelnemende mannen een ware attractie.
Een man dient wel zijn gêne opzij te zetten om middenin een drukbezocht warenhuis uit de kleren te gaan, maar als tiende in de rij is de spanning er al een beetje af.
Wellicht dat ook Bastiaan van Schaik daarbij hielp: de stylist deed z'n best de kandidaten gerust te stellen door luidkeels en met een zweem van humor aanwijzingen te geven over hun camera-poses.
Bezoekers leken zich uiteindelijk ongemakkelijker te voelen -vanwege hun gestaar naar de halfnaakte mannen- dan de aspirant-modellen die geconcentreerd de getrainde buikspieren aanspanden.
Toch lag de druk hoog door de aanwezigheid van Devon Parsons, hoofd van de mannenafdeling en scout van een gerenommeerd Londens modellenbureau, waar de uiteindelijke winnaar van de competitie onder contract zal staan.
Op de vraag welke kenmerken volgens Parsons van belang zijn antwoordde hij: "Lengte en het gezicht. Het gezicht is toch het eerste wat aanspreekt."
Over het geheel genomen bleek hij enthousiast over de Nederlandse deelnemers. Vooral de diversiteit in leeftijd en afkomst viel in de smaak.
Het Calvin Klein-team toog de volgende dag naar Rotterdam om het kunstje daar nog eens dunnetjes over te doen. Wanneer uit alle gegadigden een winnaar gekozen wordt, die doorstroomt naar de Europese finale, is niet bekend.
(Bron)

Geen opmerkingen: