vrijdag, juni 11, 2010

Schaamlippen onzichtbaar door speciale onderbroek

AMSTERDAM – De beruchte 'camel toe' bij dames die een erg strakke broek of legging dragen, lijkt verleden tijd. Een Amerikaans bedrijf heeft ondergoed op de markt gebracht dat 'liplezen' voorkomt.
De speciale onderbroek, die de naam Camelflage draagt, zorgt ervoor dat strakke onderkleding niet tussen het kruis van een vrouw gaan trekken. Dit meldt Style.popcrunch.
In de slip is een extra laagje genaaid, zodat de stof van de broek niet tussen de schaamplippen kan glippen en de contouren van het kruis van de dame in kwestie dus niet zichtbaar zijn.
Deze speciale onderbroek zorgt volgens de makers voor zelfverzekerdheid tijdens het dragen van strakke broeken, leggings en sportkleding.
Vrouwen hoeven nu niet meer bang te zijn dat ze uitgelachen worden en kunnen dankzij het ondergoed bij het sporten en bij andere gelegenheden te allen tijden een strakke broek of legging dragen.
Zelfs dames die hun schaamplippen te groot vinden en dachten aan een schaamlipcorrectie bij een plastisch chirurg, kunnen gebaat zijn bij het ondergoed.
De onderbroeken zijn luchtdoorlatend en verkrijgbaar in verschillende maten. Er is zowel een normale slip als een string op de markt die het liplezen tegen gaat.
Het ondergoed is vooralsnog alleen online te bestellen via de site van het merk.
(Bron)

En weer een wereldprobleem opgelost.

Geen opmerkingen: