zaterdag, november 17, 2007

Nederlander richt bloedbad aan in Polen

AMSTERDAM - De Nederlandse deejay Humphrey G.M. heeft voor een disco in het Poolse Wroclaw een bloedbad aangericht. Hij trok na bedreigingen en opmerkingen over zijn donkere huidskleur een mes en stak drie Polen neer.
Twee raakten levensgevaarlijk gewond. Van een Nederlandse begeleider zouden uit wraak vrijwel alle vingers zijn afgesneden.
Voor de discotheek aan het marktplein van Wroclaw zouden de Nederlanders door dronken Polen racistische opmerkingen naar hun hoofd geslingerd hebben gekregen. De deejay stak hierop op de Polen in en verwondde hen in gezicht, hals, borst en benen.
De officier van justitie in Wroclaw maakte vrijdag bekend dat de slachtoffers door hun racistische leuzen ook schuld hadden.
De Nederlander vluchtte met zijn begeleider in een taxi. Ze reden later naar een ziekenhuis, waar M., die ook MC King Lover wordt genoemd, werd gearresteerd.
(Bron)

Racisme is fout, maar je bent wel ontzettend dom als je dan mensen gaat neersteken - daarmee geef je sommige racisten alleen maar gelijk. Nog los van hoe stom het sowieso is.

Geen opmerkingen: