woensdag, maart 31, 2004

Dan kan je katten wel heel makkelijk paaien met een snoepje, maar dan moet je ze nog wel in de bench krijgen...
Uiteindelijk dus met twee handen twee katten tegelijk naar binnen gewurmd, deurtje dicht, hoera. Eén verontwaardigde mauw, maar verder waren ze erg rustig.
Ik heb ook sterk de indruk dat ze dat gehobbel op de fiets wel prettig vinden. Want zodra we stilstaan, komt er prompt een mauw, en zolang ik fiets, zitten ze gewoon naar buiten te kijken.
Inenting, ontwormingspil, en de vaststelling van redelijk wat tandsteen. Tom de kater had helemaal achteraan in z'n bekkie zelfs al ontstoken tandvlees. Daar heeft ie duidelijk nog geen last van, maar om dat zo te houden wordt over twee weken de boel schoongemaakt. Dat gebeurt onder verdoving, allebei de katten worden dan behandeld, waarna ze er voorlopig weer tegen kunnen. (En ze mogen dan vanaf zes uur de avond ervoor niet meer eten, wat zal ik veel aandacht van ze krijgen in de tussenliggende uren...)
Verder zijn ze in uitstekende conditie.
Rekening nu bijna 100 euro, rekening dan waarschijnlijk rond de 175, vooral door de roes. Dierenarts heeft een aantekening gemaakt dat dan gelijk de nagels van Tijgers achterpoten moeten worden geknipt, bij de prijs inbegrepen.
Over twee weken dus een nieuwe expeditie...

Geen opmerkingen: