woensdag, maart 31, 2004

Ontslagen bij Free Record Shop wegens diefstal

CAPELLE A/D IJSSEL - Free Record Shop heeft acht mensen ontslagen wegens diefstal en verduistering. De medewerkers van het distributiecentrum in Capelle aan den IJssel zouden voor honderdduizenden euro's cd's, dvd's en computerspelletjes hebben gestolen. Dat zei directeur H. Breukhoven woensdag.
Free Record Shop heeft nog acht anderen op non-actief gesteld van wie het vermoeden bestaat dat ze bij de diefstal betrokken zijn. Volgens Breukhoven worden zij deze week zo goed als zeker ook ontslagen. Zijn bedrijf heeft bij de politie aangifte gedaan.
Het onderzoek is nog in volle gang. Bij het distributiecentrum werken 150 mensen. Breukhoven sluit niet uit dat er meer medewerkers bij de illegale praktijken waren betrokken. Zes maanden geleden ontdekte zijn bedrijf een opmerkelijk verschil tussen in- en uitgaande goederen. Free Record huurde een extern bureau in en kwam erachter dat de werknemers voorraden manipuleerden.
"Er zaten mensen uit het middenkader bij, die met computerbestanden werken. Personeel dat al heel lang bij ons in dienst was. Ik ben goed van vertrouwen, maar dit valt zwaar tegen", aldus Breukhoven.
De politie heeft nog geen aanhoudingen verricht.
(Bron)

Geen opmerkingen: