maandag, augustus 02, 2004

Doorrijder pikt politieauto

BLADEL - Twee politiemannen stonden even raar te kijken toen een verdachte er zondagavond vandoor ging met hun politieauto. De agenten wilden de 22-jarige Eindhovenaar op industrieterrein De Run in Veldhoven aanhouden omdat hij was doorgereden na een aanrijding op de Markt in Bladel.
De politiemannen zagen op de Sniederslaan de verdachte en nog twee personen staan naast een auto die voldeed aan de beschrijving van de doorrijder. De agenten stapten uit en liepen naar de drie personen waarna de verdachte plotseling hard naar de politieauto rende, instapte en wegreed.
Een van de verraste agenten probeerde de man nog uit de auto te trekken, maar moest door de snelheid loslaten en viel op de grond. Hij raakte gewond en is voor onderzoek naar het ziekenhuis overgebracht.
De politieauto werd even later onbeschadigd aan het eind van de Sniederslaan teruggevonden. De verdachte die onder invloed was, zit vast. Volgens een politiewoordvoerder overkomt het de agenten geen tweede keer. "Voortaan zullen ze niet vergeten het sleuteltje uit het contact te halen."
(Bron)

Geen opmerkingen: