vrijdag, juli 16, 2010

Vrouw met grootste boezem met spoed geopereerd

AMSTERDAM – Het Braziliaanse model Sheyla Hershey (30), de vrouw met naar verluidt de grootste borsten ter wereld, heeft voorlopig afscheid moeten nemen van haar visitekaartje. Dokters besloten daartoe tijdens een spoedoperatie.
Vorige maand liet Hershey haar borsten nogmaals vergroten waarbij zij een bacteriële infectie opliep, die naar binnen kan slaan en daarmee levensgevaarlijk kan worden. Doktoren zagen zich genoodzaakt de implantaten te verwijderen. Mogelijk wordt ook haar echte borstweefsel weggehaald, aldus The Sun donderdag.
Hershey had zelf al aangegeven dat de bacterie het haar moeilijk maakte te ademen. "De pijn was ondraaglijk", aldus het rondborstige model, die met maat KKK de operatietafel opging.
De Braziliaanse liet zich voor de laatste operatie in Brazilië behandelen omdat Amerikaanse artsen hadden geweigerd deze uit te voeren. De ingreep was dit keer niet zozeer gericht op meer volume, maar op renovatie. Hershey zette vorig jaar een zoon op de wereld en vond haar borsten daarna niet mooi meer.
Sheyla Hershey liet haar voorgevel ruim tien keer vergroten en bereikte daar (volgens de Braziliaanse versie van het Guinness Book of Records) de status 'vrouw met de grootste borsten' mee. Vorig jaar zond het Engelse Channel 4 een documentaire over haar uit. Hershey werkt ook aan een boek.
Hershey zou momenteel van de operatie herstellen in Texas.
(Bron met filmpje van hoe het was)

Er staat één fout in het bericht. Dit is niet een vrouw met de grootste borsten, dit zijn borsten met een vrouw.

Geen opmerkingen: