zaterdag, september 12, 2009

'Amy Winehouse wellicht zwanger'

AMSTERDAM – Amy Winehouse is misschien zwanger. De zangeres wakkerde de geruchten aan door twaalf zwangerschapstesten te kopen bij een supermarkt bij haar in de buurt, meldt het Engelse OK Magazine.
Winehouse zou de testen een paar dagen na een nachtelijk onderonsje met haar ex-man Blake Fielder-Civil hebben aangeschaft.
Dat verklaarde een bron dichtbij Winehouse tegenover OK Magazine. De bron vertelde bovendien dat de 25-jarige zangeres ook daadwerkelijk hoopt dat ze zwanger is.
“Amy stond erop dat ze naar de supermarkt gingen om de testen te halen. Ze is wanhopig bezig met zwanger worden. Ze wil zó graag een kindje, ze praat nergens anders meer over.”
De zangeres probeert haar relatie met Fielder-Civil weer op te krikken nadat ze haar eigen leven ook weer op het goede spoor heeft gekregen. Deze zomer ging het paar officieel uit elkaar.
Winehouse hoopt volgens de bron dan ook vurig dat haar ex-man de vader wordt van haar kindje: “Ze staat er op dat haar toekomstige baby van hem is.” Het is niet bekend of de testen positief waren.
Haar vrienden en familie zijn als de dood dat de popster weer een relatie krijgt met haar ex. Blake had overduidelijk geen goede invloed op Amy. Zo raakte ze door hem aan de drugs en drank en kwam haar muziekcarrière op een lager pitje te staan. "Het meest verontrustende is dat Amy nu kennelijk haar biologische klok hoort tikken."
(Bron)

Twáálf tests? Zou het niet gewoon een publiciteitsstunt zijn?

Geen opmerkingen: