vrijdag, september 11, 2009

Buschauffeur neergestoken in Breukelen

BREUKELEN - Op de Markt in Breukelen is vrijdag een buschauffeur neergestoken. De chauffeur werd meerdere malen gestoken door een 50-jarige passagier uit Loenen aan de Vecht. Dat heeft een politiewoordvoerder gemeld.
In buslijn 120 van Amsterdam naar Utrecht werden verscheidene mensen lastiggevallen door de dader. De buschauffeur maakte hier een opmerking over, waarna de man zich tegen hem keerde. Politie wist de dader vrij snel aan te houden.
Voor het slachtoffer werd een traumahelikopter besteld, maar deze kon direct weer omkeren. Het slachtoffer is overgebracht naar het AMC in Amsterdam. Zijn toestand is stabiel, aldus de politiewoordvoerder.
De politie hoort vrijdagmiddag getuigen en onderzoekt de precieze toedracht van het incident.
Collega's van het slachtoffer zijn vrijdagmiddag ingelicht door hun manager, aldus een woordvoerder van busmaatschappij Connexxion.
'Het is zeer triest wat er is gebeurd'', zegt hij. Vooralsnog blijven de chauffeurs er rustig onder en zijn er geen plannen om het werk neer te leggen.
(Bron)

Ik geloof dat ik op zoek ga naar wat kunstbloemetjes om die aan willekeurige chauffeurs te overhandigen, dat mag ook weleens...

Geen opmerkingen: