vrijdag, juni 25, 2010

Gisele Bündchen prachtig in fotoshoot

AMSTERDAM – Gisele Bündchen ziet er beter uit dan ooit in de fotoshoot die ze twee maanden na haar bevalling heeft gedaan, zo schrijft de Britse Daily Mail.
Bündchen poseerde in februari voor Calzedonia swimwear in bikini en van zwangerschapssporen is niets te zien, hoewel het 29-jarige topmodel in december nog bevallen is van een zoon.
Bündchen ziet er mooi en gezond uit in Caldezonia's reclamecampagne voor Spring/Summer 2010. Er zijn geen tekenen van extra gewicht of striae te zien, aldus de tabloid.
Er zijn mensen die suggereren dat de foto’s zijn bewerkt om de tekenen van haar zwangerschap te verhullen.
Als antwoord hierop heeft het Italiaanse badmodemerk een video gepubliceerd met de backstage-opnames van de fotoshoot. Hierop is te zien dat het lichaam van Bündchen echt zo mooi is als het op de foto’s lijkt.
Gisele Bündchen is het best betaalde model ter wereld. Met haar man, American Footballspeler Tom Brady, heeft nu ze haar eerste kind Benjamin.
(Bron)

Wat een raar bericht. Alsof elke vrouw na een bevalling gelijk vervalt tot een soort ouwe aardappelzak. En een topmodel is niet anders gewend dan trainen, dus die kan ook makkelijker weer haar oude figuur terugkrijgen lijkt me.
Afgezien daarvan: een vrouw aan wie je kunt zien dat ze zwanger is geweest, is dus niet mooi?

Geen opmerkingen: