vrijdag, oktober 16, 2009

Californië opent super-de-luxe hondenhotel

AMSTERDAM – Gasten van het Canyon View Ranch Resort moeten niet alleen in het bezit zijn van vier poten en een staart, maar ook een welvarend baasje hebben. Erg goedkoop is het hondenhotel namelijk niet.
Baasjes die de 50 dollar per hond per nacht ophoesten, krijgen wel waar voor hun geld. Alleen het wandelgebied van het vijfsterren resort telt al vijf hectare en is voorzien van fonteinen, watervallen, hangmatten en een zwembad in de vorm van een hondenkluif.
Daarnaast kunnen de bevoorrechte logees 24 uur per dag een beroep doen op aanwezige koks die gespecialiseerd zijn in hondenhapjes. Vanzelfsprekend wordt hierbij met speciale dieetwensen rekening gehouden.
Hondjes die zich het eten te goed laten smaken, kunnen met behulp van trainers hun vet-overschot weer kwijtraken.
Uitrusten van alle commotie doen de hondjes in de luxe privékamers van het hotel, aldus The Sun vrijdag, maar wie denkt dat er eindeloos uitgeslapen kan worden komt bedrogen uit: alle hondjes worden stipt op half zeven gewekt en worden om half acht aan het ontbijt verwacht.
Beestjes die moeite hebben met dit strakke ochtendschema, worden echter niet vergeten: direct na het ontbijt staat een dutje ingepland.
Het hondenhotel gokt wat betreft klandizie met name op viervoetertjes van rijke Hollywoodsterren.
(Bron)

Geen opmerkingen: