maandag, oktober 12, 2009

Hypnotiseur maakt borsten groter en mooier

AMSTERDAM – Vrouwen die altijd al grotere borsten wilden hebben, hoeven niet langer meer onder het mes om die droom te verwezenlijken. Alles wat nodig is, is een hypnotiseersessie van David Knight. Althans, dat beweert de gedachtegoochelaar zelf.
“Borsten zijn het resultaat van menselijk denken, ze groeien dankzij de geest”, aldus David Knight tegen The Sun. “Dus de geest kan de groei ook stimuleren. Feit.”
Om het menselijke brein hierbij te helpen ontwikkelde Knight een cd, die luisteraars vertelt dat hun ‘borsten groeien.. groter en groter’.
Knight, een hypnotiseur van Britse komaf, voorziet vrouwen overigens niet alleen van grotere borsten, maar heeft ook het vermogen deze te verstevigen of symmetrischer te maken.
En de ‘zaken’ blijken goed te gaan: de Brit bereikt naar eigen zeggen in 85 procent van de gevallen het gewenste resultaat. Inmiddels is hij zelfs zo overtuigd geraakt van zijn succesformule dat hij een niet-goed-geld-terug-regeling in het leven heeft geroepen.
De BBC blijkt nog geen fan van Knights werk en zal naar aanleiding van hem een uitzending van Inside Out aan het fenomeen ‘hypnotiseurs’ wijden.
Tot ongenoegen van de borstenfluisteraar zelf: “Voor ze zeggen dat het categorisch niet werkt, hadden ze het best eerst kunnen proberen”, aldus Knight.
(Bron)

Binnenkort vast ook een cd voor penisverlenging.

2 opmerkingen:

Unknown zei

Ik wil krimp.

Hippo zei

Dat moet ook via hypnose kunnen lijkt me.
'Krimp, krimp, krimp...'