maandag, oktober 12, 2009

Dierenarts gebeld: Tijgers oog drupt weer. Een waterig oogje met drab die eruit vloeit. Dus kennelijk is/was het geen bacterie en/of heeft de antibiotica niet (genoeg) geholpen. Ik heb nog steeds niet de indruk dat ze er last van heeft, alleen ziet het er sneu uit als ze met zo'n tranig oog naar je kijkt.
Inmiddels afgesproken dat beide katten 20 oktober voor tandsteenverwijdering gaan, en dat de dierenarts dan ook het oog weer nakijkt. Kosten: 189,16, exclusief eventuele medicatie (maar die zijn niet zo duur hoor, zeiden ze erbij - deze kosten zijn dus voor 1 maal oogcontrole, 2 maal narcose en 2 maal gebit schoonmaken).
Eigenlijk moeten de dame en heer wegens de leeftijd ook een 'senior check', bloedtest voor nier- en leverfunctie en glucosecontrole. Als ik dat tegelijkertijd laat doen, komt de totale rekening op 296,56.
Pfoe.
En als er iets uit mocht komen dat niet goed is, lopen de kosten natuurlijk nog verder op. Maar ja, dat moet dan maar. Als ze iets mankeren dat nu nog verborgen is, is het alleen maar goed om dat te ontdekken.
Een vriend vroeg al of T&T voor dit bedrag ook met een taxi worden opgehaald en thuisgebracht - ja, met de fietstaxi ;p

Geen opmerkingen: