zaterdag, maart 27, 2010

Baan kwijt om koekjes

AMSTERDAM – Voor de Brit Michael Campbell zullen koekjes voortaan een nare bijsmaak hebben: de lekkernij kostte hem zijn baan, 157 pond en leverde hem een voorwaardelijke gevangenisstraf van een jaar op.
Callcenter-medewerker Michael Campbell kreeg gedurende een nachtdienst trek en gelukkig was zijn baas zo aardig geweest koekjes voor het personeel te halen. Campbell liet zich de zoetigheden van Marks & Spencer goed smaken, nog volledig onbewust van de prijs die hij hiervoor de volgende dag zou moeten betalen.
Niet zijn baas maar collega Pamela Harrison had de koeken namelijk op de werkvloer achtergelaten en was woest toen ze erachter kwam dat deze onrechtmatig door derden verorberd waren.
"Ik ben zo teleurgesteld dat een collega op deze manier door mijn persoonlijke spullen gaat", verklaart Harrison tegenover de Daily Mail. "Ook al gaat het om een geringe waarde, dergelijke zaken wegnemen kan een onzeker gevoel geven."
Beveiligingscamera’s wezen al gauw in de richting van Campbell. De 27-jarige zoetekauw werd hierop gearresteerd.
De rechtbank in Newcastle heeft Michael Campbell inmiddels veroordeeld tot het terugbetalen van de door Harrison geleden schade (7 pond), een boete van 150 pond en een voorwaardelijke gevangenisstraf van een jaar. Ook kon de Brit fluiten naar zijn baan bij Convergys. Campbell wil nu barmanager worden.
(Bron)

Vergissen is menselijk, en dat mag je in veel callcenters niet zijn.

Geen opmerkingen: