dinsdag, maart 23, 2010

Het wordt steeds meer wennen, gek genoeg. De boekenkast is nog lang niet klaar (leeghalen, stoffen, soppen, inruimen). Op de lage tafel staat nog allerlei uitzoekspul. Op de eettafel staat nog serviesgoed dat de kast in moet. Op het aanrecht: één afwasteiltje met vettig spul dat in de week staat, en drie weckpotten die nog afgewassen moeten worden. Op het fornuis staan nog twee kookpannen en twee bakpannen die gepoetst moeten worden.
De grond is leeg, afgezien van een lading vuilniszakken die vanavond naar buiten gaan en vier (!) vuilniszakken lege flessen die deels ingeleverd moeten worden en deels weggegooid (teveel gekraakt om nog ingeslikt te worden door de automaat), en rond en onder m'n werkplek staat nog wat uitzoekrommel.
Het kleed is onder de tafel vandaan gehaald, de vloer is gedweild, de stoelen staan keurig bij de tafel. Nu nog moed verzamelen om dat kleed weer op z'n plek te leggen en te stofzuigen.
Tijger heeft al enthousiaste inspectierondjes gedaan, rennend over de vloer en onder tafel sluipend van stoel naar stoel, Tom durfde nog niet verder te komen dan schuilend onder de lage tafel, schichtig kijkend naar de leegte vóór hem.
Ik weet hoe hij zich voelt ;-)

Geen opmerkingen: