maandag, maart 15, 2010

Duits bedrijfje lanceert parfum met vaginageur

AMSTERDAM – Met lichtgevende lingerie, schaamhaarverf, vibrators die dansen op muziek en robots waarmee de liefde bedreven kan worden, was het aantal bizarre uitvindingen voor in de slaapkamer blijkbaar nog niet op niveau. Een Duits bedrijfje schiet te hulp.
Vivaeros brengt namelijk een parfum op de markt dat met name binnen de slaapkamermuren gedragen dient te worden. Het luchtje, Vulva Original, ruikt namelijk naar vagina.
Verschillende media vragen zich maandag wel hardop af wat het nut zowel als de lol van het luchtje is. Vivaeros-baas Guido Lenssen heeft daarop echter het antwoord.
"Geur wordt onderschat", zo laat hij weten de Amerikaanse versie van het tijdschrift Vice. "Als ik bij mijn vrouw ben, ruik ik het liefst haar lichaamsgeur, niet een parfum. De intimiteit die erin schuilt is belangrijk."
"Op de erotische markt kun je miljoenen seksspeeltjes kopen maar het draait allemaal om zien of horen", vervolgt hij. "Ik wilde daar ruiken aantoevoegen."
Het eindresultaat is een combinatie van ingrediënten geworden. "We hebben monsters geprobeerd van tal van vrouwen", aldus Lenssen. "We hebben niet de geur van iemand gepakt die net een marathon had gelopen ofzo, maar ik kan je vertellen dat het een mix is geworden van urine, zweet en vrouwelijke opwinding."
Die ‘vrouwelijke opwinding’ zou dan weer afkomstig zijn van één blondine, die tevens model staat voor het luchtje. Wat overigens niet wil zeggen dat over één nacht ijs is gegaan. "We hebben er heel veel geprobeerd en het ging echt om geur, niet om uiterlijk. We zijn er zo’n anderhalf jaar zoet mee geweest."
Het luchtje is op meer vlakken met vallen en opstaan totstandgekomen, zo laat de Vivaeros-directeur doorschemeren. "Mijn webdesigner vond het bijvoorbeeld een reden om zijn baan op te zeggen. Hij vond het walgelijk, vies en pornografisch."
Toch zijn de reacties overwegend positief. "Dat wil zeggen: tot het naar Dubai of Irak gaat", aldus de bedenker van de vaginaparfum. "En mannen me daar zullen opwachten met een groot zwaard."
(Bron)

"Als ik bij mijn vrouw ben, ruik ik het liefst haar lichaamsgeur, niet een parfum. De intimiteit die erin schuilt is belangrijk." Dus dan maak je een parfum dat zo ruikt? Spreek je jezelf dan niet tegen?

Geen opmerkingen: