vrijdag, maart 19, 2010

Hotelgasten slapen maanden op lijk

AMSTERDAM - In een hotel in het Amerikaanse Memphis is een lugubere ontdekking gedaan. Een lijk van een vermiste vrouw is na twee maanden onder een matras gevonden.
In die periode overnachtten er vijf keer gasten in de betreffende kamer.
Het lichaam van de 28-jarige Sony Millbrook werd pas ontdekt toen een huurder alarm sloeg over de verschrikkelijke stank in de hotelkamer, meldt de USA Today donderdag.
De politie in Memphis gaat ervan uit dat de vrouw is vermoord. Daarvoor is nog niemand opgepakt. Wel is de vriend van Millbrooks gearresteerd voor verboden wapenbezit. De politie vermoedt dat hij iets met de zaak te maken heeft.
"Zoiets hebben we nog niet eerder meegemaakt", zegt de korpschef van de politie in Memphis. "Dit is nog vreemder dan fictie."
Sony’s zus vertelt aan Fox TV dat ze al sinds haar vermissing gevochten heeft om de hotelkamer grondig te laten onderzoeken. “Ik heb gesmeekt. Maar de medewerkers weigerden naar mij te luisteren.”
Sony Millbrook, moeder van vijf kinderen, huurde kamer 222 in het Budget Lodge in Memphis. Ze werd op 27 januari als vermist opgegeven, omdat ze haar kinderen niet meer van school haalde en het hotel van de één op de andere dag geen betalingen meer van haar ontving.
(Bron)

Geen opmerkingen: