vrijdag, juni 18, 2010

Dode in pand Dordrecht is de bewoner

DORDRECHT - De dode man die woensdagavond is gevonden in een flat aan de Prinses Julianaweg in Dordrecht is de 60-jarige bewoner van het pand. Dat heeft de politie donderdagavond gemeld.
De politie houdt er rekening mee dat de man de ontploffing heeft willen veroorzaken en zelfmoord wilde plegen.
Donderdag aan het eind van de dag was nog niet duidelijk wat de ontploffing heeft veroorzaakt. Wat er is ontploft is ook nog steeds onduidelijk. Maar er zijn aanwijzingen voor strafbare feiten, zo zei de politie eerder.
De politie heeft 35 mensen op de zaak gezet. Onder hen bevinden zich specialisten van het Nederlands Forensisch Instituut (NFI) en het Korps landelijke politiediensten (KLPD).
Woensdag rond het middaguur ontplofte er iets in een flat in het appartementencomplex. Een grote brand volgde. Zes woningen brandden volledig uit.
Achttien mensen raakten gewond door de brand, vijf van de acht die naar het ziekenhuis moesten, zijn inmiddels ontslagen uit het ziekenhuis. Drie personen liggen nog in het ziekenhuis, een van hen op de afdeling intensive care. De patiƫnten hebben onder meer brand- en snijwonden.
(Bron)

Geen opmerkingen: