donderdag, juni 17, 2010

Volgens mij heeft Tijger een abces. Ze had een wondje precies bovenop haar rug, dat al dicht was toen ik het ontdekte. Nu zit er een bult. Dat kun je heel even aankijken, maar waarschijnlijk wordt dat een dierenartsbezoekje.
Tijger voelt kennelijk dat ik haar even wil inspecteren, want ze blijft zorgvuldig uit m'n buurt.
Dan val je weer in slaap.
Na veel moeite vang je Tijger, propt haar in de bench, en levert haar af bij de dierenartsenpraktijk die op de Dam zit die ineens middenin al die straatjes op de Wallen zit.
Je ouders wachten terwijl je Tijger weer gaat ophalen, de praktijk heeft een huisnummer ergens in de zestig maar is niet te vinden.
Iedereen die je aanspreekt, blijkt een toerist en heeft geen idee of verstaat je niet eens.
Na een tijdje kom je weer langs je ouders, die intussen maar aan de wijn zijn gegaan en op een soort grote kei zijn gaan zitten. Af en toe kom je mensen tegen die je al een tijd niet meer gezien hebt en die graag willen bijpraten, wat je best wilt maar niet nu.
Uiteindelijk vertelt iemand je dat de dierenarts naast de C1000 zit, en denk je 'Oh ja! Dat wist ik!' Je bent al x keer langs die supermarkt gelopen - alleen nu je dezelfde route loopt, is de supermarkt ineens óók weg.
Gelukkig ging toen de telefoon ;-)

Geen opmerkingen: