maandag, augustus 16, 2010

Miss (15) raakt titel kwijt om haarkleuring

AMSTERDAM - Een 15-jarig meisje uit Nieuw-Zeeland moest haar missverkiezingkroontje inleveren nadat ze een foto van zichzelf op Facebook plaatste met bruin geverfd haar.
Voormalig blondine Olivia O'Neil won drie maanden geleden de titel 'Miss Teen Wanganui'. Enige tijd na de overwinning besloot de beauty haar haren bruin te verven. Ze plaatste vervolgens een foto met het resultaat op Facebook.
Barbara Osborne, organisator van de missverkiezing, was niet blij met de keuze van Olivia toen ze de foto zag. Ze reageerde: "Is dat een pruik? Ik hoop het, geef me geen hartaanval."
Olivia antwoordde op de reactie dat het geen pruik was en vulde aan dat als een Miss geen haren mag verven, ze dit niet wil zijn. Een heftige discussie volgde, waarin Barbara Osborne uiteindelijk verklaarde dat de15-jarige Miss geen manieren heeft en dat ze niet ver zal komen in deze wereld.
Na de discussie werden de kroon en titel al snel van Olivia afgenomen, aldus The Telegraph. [Hier een artikel met een foto na het verven.]
De ex-miss meent nu dat de organisator wel vaker dit soort streken levert. Zo zegt ze dat er veel geschreeuwd werd tijdens de verkiezing, de meisjes altijd veel make-up moesten dragen en dat de meisjes elke dag minstens twintig sit-ups moesten doen.
(Bron)

"Geef me geen hartaanval" - get a life zeg.

Geen opmerkingen: