woensdag, september 16, 2009

Scholier verzint ontvoering om slecht rapport te verhullen

AMSTERDAM – Een 11-jarige Amerikaanse scholier heeft afgelopen maandag zijn eigen ontvoering in scene gezet. Hij deed dit om niet met zijn slechte rapport naar huis te hoeven.
De leerling beweerde dat hij door een man in een rode auto zou zijn meegenomen. Dit alles zou vlak bij de school zijn gebeurd. Ook zou de ontvoerder een pistool bij zich dragen.
Volgens de 11-jarige zou de man hebben gezegd “hem mee te willen nemen en hem zou willen vermoorden”. Zo meldt the Huntsville Times.
De jongen vertelde dat hij van het voertuig was gesprongen en het op rennen had gezet. Echter had hij daarbij wel zijn rugzak in de auto achtergelaten, met daarin het schoolrapport.
De jongen vluchtte naar zijn grootouders. Daar aangekomen deed de Amerikaanse scholier het verhaal van de ontvoering uit de doeken. Zijn opa waarschuwde vervolgens de politie. Inmiddels heeft hij excuus gemaakt voor het verzonnen verhaal van zijn kleinzoon.
De scholier verzon het verhaal, omdat er slechte cijfers in zijn rapport stonden. De politie heeft inmiddels geconstateerd dat het verhaal van de ontvoering niet klopt.
Waar de schooltas met daarin het rapport is gebleven, is echter onduidelijk.
(Bron)

Geen opmerkingen: