vrijdag, september 18, 2009

Vrouwenregelaar Berlusconi opgepakt

AMSTERDAM - Een Italiaanse ondernemer die nauwe banden met premier Berlusconi heeft is op de luchthaven van Bari gearresteerd.
De ondernemer Gianpaolo Tarantini zit vast op verdenking van drugshandel. Daarnaast loopt er een corruptie-onderzoek tegen hem. Dat meldt de NOS vrijdag op haar website.
Tarantini kwam al in het nieuws omdat hij vrouwen betaalde om naar feestjes van Berlusconi te gaan en daar seksuele diensten aan te bieden. Dat zou blijken uit afgeluisterde telefoongesprekken.
In de periode tussen september 2008 en januari 2009 zou hij voor 18 feestjes in huizen van Berlusconi in Rome en op Sardiniƫ een dertigtal vrouwen hebben uitgenodigd.
De ondernemer deed dat om bij de premier een wit voetje te halen en zo in aanmerking te komen voor overheidsopdrachten.
Sommige van de vrouwen hebben toegegeven dat ze duizend euro kregen voor hun diensten. Anderen beweren dat alleen hun onkosten werden terugbetaald.
Toen het nieuws naar buiten kwam verklaarde Berlusconi dat hij nog nooit betaald heeft voor seks met vrouwen, omdat hij plezier beleeft aan de verovering.
Tarantini beaamt dat Berlusconi niet wist dat de vrouwen werden betaald voor hun bezoek. Hij zegt dat hij de vrouwen aan Berlusconi voorstelde als vriendinnen van hem.
(Bron)

Als je een vrouwenregelaar nodig hebt, ben je zelf kennelijk niet veel waard.

Geen opmerkingen: