vrijdag, juni 29, 2007

Politie haalt man van fiets op dak rijdende auto

ALKMAAR - Agenten hebben donderdag in Alkmaar een 26-jarige dronken man uit Velsen van een fiets op het dak van een rijdende auto gehaald. Dit heeft de politie vrijdag bekendgemaakt.
Volgens de politie waren de agenten "hoogst verbaasd" toen zij rond 20.30 uur een auto voorbij zagen rijden, waarbij het leek dat er een man op het dak zat. De agenten reden achter het voertuig aan en zagen dat er inderdaad een man op een van de twee fietsen op het dak van de Duitse auto zat. De auto reed ongeveer zeventig tot tachtig kilometer per uur.
De agenten maanden het voertuig tot stoppen. De 52-jarige bestuurder bleek net zo verbaasd als de agenten. De Duitser en zijn vrouw hadden toen zij stilstonden bij verkeerslichten wel wat gerommel gehoord, maar hadden absoluut niet verwacht dat er een man op het dak was geklommen.
De 26-jarige man verklaarde door anderen op de auto te zijn gezet. Hij is bekeurd voor openbare dronkenschap, het niet kunnen tonen van een identiteitsbewijs en het opgeven van een valse naam.
(Bron)

Geen opmerkingen: