maandag, december 15, 2003

Financieel adviseur bekent overval

HEEMSTEDE - Een 24-jarige financieel adviseur uit Alkmaar heeft tegenover de politie bekend dat hij anderhalve week geleden een 63-jarige vrouw uit Heemstede op brute wijze heeft overvallen. Het slachtoffer was een ex-klant van de overvaller, zo heeft de politie maandag bekendgemaakt.
De overval had 5 december plaats. De Heemsteedse werd in haar eigen woning mishandeld en gekneveld. Zij moest later met een hersenschudding in een ziekenhuis worden opgenomen. De overvaller ging er met de auto van de vrouw vandoor. Ook stal hij haar bankpasje, waarmee hij een paar duizend euro opnam.
De Alkmaarder heeft de overval toegegeven. De man gaf vorig jaar financiële adviezen aan de vrouw, maar die ging daar niet op in. Volgens de overvaller was hij in de problemen geraakt, nadat zijn bedrijf failliet was verklaard. Schuldeisers zetten hem onder druk, waarna de Alkmaarder besloot zijn ex-klant in Heemstede dan maar te overvallen. De politie is hem op het spoor gekomen door vingerafdrukken in de woning.
(Bron)

Geen opmerkingen: