vrijdag, februari 06, 2009

Zweetvoetenman wil filosofie studeren

ROTTERDAM - De zweetvoetenman is terug. De Rotterdammer, die enige jaren geleden wegens stankoverlast geweerd werd van de Technische Universiteit Delft, wil filosofie studeren aan de Erasmus Universiteit.
Of dat kan doorgaan, is nog maar de vraag. De Rotterdamse universiteit heeft hem namelijk een campusverbod opgelegd. Maar dat stond inschrijving na een beroepsprocedure niet in de weg. De universiteit beraadt zich over de zaak, heeft een woordvoerder vrijdag laten weten.
De man verwierf landelijke en later zelfs internationale bekendheid door zijn gedrag. Bij zijn bezoeken aan de bibliotheek deed hij zijn schoenen uit,hetgeen de overige bezoekers ernstig stoorde. Over het bibliotheekverbod dat hij negeerde, werd tot in de Hoge Raad geprocedeerd.
Het campusverbod werd hem opgelegd omdat hij in Rotterdam studentes lastig viel. Hij heeft daar trouwens nog een rekening te vereffenen. Boeken uit de bibliotheek bracht hij niet terug, daardoor staat hij al sinds 1999 voor 4290,70 gulden (nu 1950 euro) in het rood.
(Bron)

Studentes lastigvallen lijkt me reden genoeg om zo iemand te weren. Dan gaat ie maar een thuisstudie doen.

Geen opmerkingen: