dinsdag, september 23, 2008

PVV-Kamerlid Graus opnieuw in opspraak

AMSTERDAM - Een aannemer uit het Limburgse Nijswiller wil beslag laten leggen op het loon van PVV-Kamerlid Dion Graus. Hij eist zo'n 25 duizend euro aan niet betaalde kosten van een verbouwing van een woning van Graus in 2002. Dat zegt de advocaat van de aannemer, Marcel Reinaerts.
De rechtbank in Maastricht heeft Graus gelast te betalen, maar die heeft daar geen gevolg aan gegeven. Reinaerts heeft nu een deurwaarder ingeschakeld om beslag te laten leggen op het inkomen van Graus.
Het Kamerlid zelf was dinsdag niet bereikbaar voor commentaar. Een woordvoerder van de PVV laat weten dat 'we dit heel netjes gaan afhandelen'.
Het is niet voor het eerst dat Graus in opspraak raakt. Hij was al eerder verwikkeld in juridische procedures naar aanleiding van onbetaalde rekeningen in verband met dezelfde verbouwing, van een inmiddels verkocht huis in het Limburgse Simpelveld.
Ook heeft zijn ex-vrouw aangifte tegen Graus gedaan. Hij zou haar hebben mishandeld terwijl ze hoogzwanger was. Justitie is in die kwestie niet tot vervolging overgegaan. Verder zou Graus zich in het verleden ten onrechte hebben uitgegeven voor dierenarts.
(Bron)

Jammer dat Graus geen Marokkaan is, dan konden we met z'n allen krijsen dat ie eruit getrapt moest worden, terug naar 'die achterlijke zandbak'.

Geen opmerkingen: