donderdag, januari 25, 2007

Leven te koop op eBay

AMSTERDAM - Een Australische man die zijn leven te koop heeft aangeboden op de veilingsite eBay, zegt de verkoop door te zullen zetten als een bod van omgerekend 4.500 euro serieus blijkt te zijn.
De 24-jarige filosofiestudent Nicael Holt bood op de site zijn naam, telefoonnummer en al zijn bezittingen te koop aan, alsmede een vier weken durende cursus 'hoe word ik Nicael Holt?'
De Australiƫr geeft in de advertentie aan dat hij de koper aan al zijn vrienden zal voorstellen en tevens aan al zijn "potentiƫle liefdes", een stuk of acht meisjes met wie hij geflirt heeft.
Ook zit in het totaalpakket een baan in fruitbezorging, zes grappen, een stukgelopen relatie en een cursus surfen, handstand doen en jongleren met brandende fakkels inbegrepen.
Hoewel de bieding begon bij krap vier euro, bereikte deze dinsdagavond toch het winnende bedrag van een bieder die zichzelf 'Ridderstrade' noemt.
Holt gaf te kennen dat als een van de top vijf biedingen serieus blijkt te zijn, hij van plan is door te gaan met de verkoop en dat hij er een documentaire over wil maken.
Veilingsite eBay gaf geen commentaar op de verkoop.
(Bron)

Geen opmerkingen: