zaterdag, september 26, 2009

Bi-Award uitgereikt aan Zij aan Zij

NIJMEGEN - Het lesbische magazine Zij aan Zij krijgt zaterdag de Bi-Award uitgereikt, de prijs waarmee iemand in het zonnetje wordt gezet die zijn of haar biseksualiteit op een positieve manier uitdraagt.
Het blad krijgt de prijs tijdens de Holland BiCon, een driedaagse bijeenkomst voor biseksuelen. Andere genomineerden waren cabaretier Claudia de Breij en schrijfster Karin Spaink.
De jury prijst winnaar Zij aan Zij en haar uitgever Maria van Oosten voor de enorme ontwikkeling die het blad het afgelopen jaar heeft doorgemaakt. De prijs ging vorige jaar naar SP-parlementariƫr Krista van Velzen.
De Holland BiCon vindt plaats van 25 tot en met 27 september in Nijmegen. Het is de eerste keer dat Nederlandse biseksuelen hun eigen conferentie organiseren. Het initiatief bestaat al enkele jaren in Groot-Brittanniƫ, waar het een succes is.
(Bron)

Het werd tijd. Hetero's vinden dat bi's 'eigenlijk' homo's zijn die daar niet voor uit durven komen, en homo's vinden dat ook. Terwijl je als bi net zo goed kunt zeggen dat die hetero's en homo's zich toch maar hopeloos beperken ;p

Geen opmerkingen: