donderdag, september 24, 2009

Restaurant vervoert gasten met helikopter

AMSTERDAM – Van ‘crisis’ hebben ze bij het Zeeuwse Inter Scaldes nog nooit gehoord. Althans, die indruk wekt het tweesterrenrestaurant met zijn nieuwe service: een helikopterlijndienst die gasten ophaalt en weer thuisbrengt.
Gasten die van de dienst gebruik maken kunnen daarvoor gewoon thuisblijven. De helikopter is niet afhankelijk van landingsplekken, maar landt dankzij de juiste vergunningen gewoon in de tuin. Dat meldt De Standaard donderdag.
“We hebben al enkele jaren een helikopterplatform waar gasten vanuit België en Groot-Brittannië regelmatig gebruik van maken”, vertelt Claudia Brevet van Inter Scaldes. “Toevallig staat er nu een privé-helikopter uit Duitsland.”
Brevet heeft voorzichtige verwachtingen. “Het zal geen luchthaven voor de deur worden, maar de drukte zal wel wat toenemen”, zegt ze. Hoeveel klanten van de service gebruik zullen maken kon ze echter niet zeggen.
Om de dienst mogelijk te maken krijgt Inter Scaldes hulp van Helicon Helicopter Service uit Bergen Op Zoom. Goedkoop transport is het beslist niet: een retourtje vanuit Amsterdam kost zo’n 1200 euro.
(Bron)

Geen opmerkingen: